Nur Hanani's FotoPage

By: Nur Hanani Mansor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Feb-2008 08:07 Email | Share | | Bookmark
COME BACK!!!

Beraya dengan adik before balik Perlis
My Bro Mamat minta ampun n minta duit raya
cutie cupcakes
View all 6 photos...
Fuhhh dah nak 2 tahun tak bukak fotopages... mcm2 benda dah berlaku sepanjang menyepi drpd dunia fotopages... tiba2 jer hari ni bersemangat nak buat come back semula hehehe... mengupdate fotopages sendiri... kenapa tetiba jer aku stop yer??? aku pon dah tak ingat sgt tp salah satu sebabnyer my digital camera rosak n opisku memblock asses ke fotopages.... Mcm peristiwa berlaku... yang manis yang pahit yang masam...welll that its flavors of life kan.....

Mula2 nak update cerita pasal dua thn lepas, 1st raya sebagai isteri orang.... sedih jgak tak dapat beraya dengan famil sendiri huhuhu .. tapi what to do.... yang penting ada suami terchenta disisi...Beraya di Perlis rumah mertua pon best jgak...sama jer cuma lauk2 pagi raya berbeza sket la dgn lauk pauk raya rumah aku... masa tu miss nyer rendang ayam cili padi n rendang daging yg mama masak.


Saturday, 30-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
SSPIAN REUNION @ BREAK FASTING

lepas bergambar makan
lepas makan bergambar
focus just to awen, yg lain backdrop jer
View all 6 photos...
Date: 30 September 2006 bersamaan 7 Ramadhan 1427 Hijrah
Venue: Tupai-Tupai

akhirnya berjaya jgak Wawie mengorganize our batch reunion menggunakan kuasa vetonya, walaupon hanya 19 org je yg turn up, pon dah cukup meriah....

seronok dapat bergelak ketawa lalalala, lupa jap dah jadi isteri orang, tp at d same time teringat plak cinta hati di rumah....


Sunday, 17-Sep-2006 10:27 Email | Share | | Bookmark
MY PREVIOUS FRENDS WEDDING

Intan Safina Engagement
Intan Wedding Day
Intan & Adam
View all 26 photos...
Some of my frends wedding pictures,

Baru nak load Some of them dah beranak -pinak dah pon

To all of u Selamat Berbahagia Hingga Ke Taman Syurga ...amin


Saturday, 9-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding Mark Mufida

Pija Hana Awin
Antara yg datang
Gambar lagikk!
View all 11 photos...
Venue: Allson Kelana Resort Seremban
Date: 9 September 2006 (Birthday Mark n Hana)
Team Color Cream, Gold & White

Seksa btol nak sampai Seremban, jam teruk giler dekat highway sbb accident n btol kan jalan.
Sakit je ati tgk sign " Kesulitan Hari Ini Adalah Untuk Keselesaan Pada Masa Hadapan"

Sampai jer Allson Kelana aku ingat dah bleh terus makan, tp event dah dilambatkan setengah jam, baik jer aku ngan husband sampai, 10 mint pastu Mark & Ashir pon masuk...

Momento yg buat aku nak gelak besar masa Hana mintak desert Sagoo dari waiter, coz meja kitorang tak dapat2 sampai semorang dah nak balik. Dialog lebey kurang mcm ni:-
Hana: Excuseme , meja ni tak dapat desert lagi
Waiter: Dah habis la kak... (muka seposen je waiter tuh)
Hana: Saya tak kesah awak ambik dari mana-mana meja saya nak makan
Then waiter tu blah dgn muka tak bersalah.... Pastu mintak kat seorang lagi... lastly dapat la jugak desert tu, siap extra decorate lagi especially for Birthday girl Hana....

So enjoy the picture. Mark cantik bangat malam tuh, sekali pandang aku nampak mcm Datin Tiara Jaq plak!

TO Mark n Ashir Selamat Pengantin Baru, Semoga Berbahagia hingga te taman syurga!


Tuesday, 5-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Cuti-Cuti Perlis

Tak sabar nak terjun
menuju ke air terjun
d celah daun
View all 6 photos...
Dah lama tak cuti panjang. So sempena cuti sem one week ni, my husband ajak g balik kampung dia bercuti... so bercuti lah aku from 2hb Sept. untill 6hb Sept. 2006...balik kampung lalalala...

At first decide nak g Langkawi honeymoon tp cancel sbb pocket money tak mengizinkan, dah nak raya kena buat banyak preparation! macam biasa la balik perlis naik Bas, jimat dan tak memenatkan.... This time more adventure sbb naik bas lompat2 ticket bus direct to Kangar dah abiss... from Shah Alam to Batuworth, Batuworth to Alor Setar, Alor Setar baru sampai Kangar.... penat tunggu bas jerr... Pengajaran : Jangan beli ticket bas lambat! Tapi semuanyee best jer sebab journey dilalui bersama suami tercinta

So kat Perlis, biasa aa mana je nak g!!! Padang Besar, Bukit Air, Gua Kelam, Kuala Perlis...
- Ahad 3/9/06 - sampai, lepak rumah
- Isnin 4/9/06 - Padang Besar shopping , Gua Kelam , masuk Petak Sawah (1st timer)
- Selasa 5/9/06 - Picnic kat Bukit Air, Makan Ikan Bakar kat Jeti Kuala Perlis
- Rabu 6/9/06 - Balik Sah Alam
- Khamis 7/9/06 - Kejerrr ( Bosan)




[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net